dimecres, 12 d’octubre del 2011

COCA AMB POMA I CANYELLA





I avui la coca de sempre però amb dues petites variacions, la poma i la canyella. A casa la coca de iogurt els hi agrada molt però a la vegada acostumo a fer petits canvis perquè no sigui sempre igual, des d’afegir xocolata, nous, panses, poma, coco...i la veritat no se amb quina quedar-me!

COCA AMB POMA I CANYELLA

Ingredients

1 iogurt natural
3 ous
1 mida de iogurt d'oli
2 mides de sucre
3 mides de farina
1 sobre de llevat Royal
Un polsim de canyella
1 poma
Barrejar tots els ingredients amb el minipimer menys la poma que la tallarem a trossets i l’afegirem una vegada tot estigui ben barrejat  (podem reservar unes tallades de poma per decorar) i posar en un motlle de plum-cake per enfornar a 170º durant uns 35-45 minuts.

Bona de fer, no?
Espero que us agradi!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A casa també fem coques de iogurt sovint per esmorzar, i avui que n'he de fer una em sembla que la faré de poma i canyella! Una combinació infalible i deliciosa!
PEtonets
Sandra

Helena ha dit...

Que bona la coca de poma... és sens dubte la meva coca preferida. Hem d'aprofitar ara que n'és temporada!
;) Petó

SUSANNA ha dit...

Hola guapa tu

m ´encanta amb poma i canyella, hummm

mil petonets Susanna

Sílvia A. ha dit...

Hola a tots: amb petites variacions tenim coques diferents!!!