dissabte, 15 d’octubre del 2011

TRENA DE PERNIL I FORMATGE AMB COR DE FORMATGE CREMÓS


Aquesta manera de presentar la pasta de full l’he vist per nombrosos blocs ( un dels  que l’ha vaig veure fa molt de temps és Destapant Cassoles),  i em va cridar l’atenció el  fàcil que era fer-la i el resultat que donava.  Fa uns dies vaig tenir l’ocasió de preparar-la per portar-la a casa d’uns amics on fèiem un sopar improvisat, a les 7’30 ho parlàvem i a les 9 quedàvem! Així que vaig anar a comprar la pasta de full i em vaig posar a fer feina.
Una vegada cuita

TRENA DE PERNIL I FORMATGE AMB COR DE FORMATGE CREMÓS
Abans de coure
Ingredients:
1 làmina de pasta fullada
Pernil dolç
Formatge
Formatge cremós




Per fer aquesta trena hem de dividir mentalment el rectangle de pasta de full en tres parts i llavors anar fent talls obliqües a banda i banda.
A la part central posem el pernil dolç, després el formatge a làmines i finalment el formatge cremós.
Finalment anem tancant la pasta de full creuant la pasta per formar la trena, sense que quedin espais.
Escalfeu el forn a 200ºC.
La trena s’ha de pintar amb ou batut i enfornar uns 20-25 minuts fins que estigui ben dorada.
Una vegada cuita
El farcit


Espero que us agradi!

4 comentaris:

Marina ha dit...

Molt i molt bona aquesta trena... Amb pernil i formatge, deliciosa!
Petonets!

Jaime (Xoriguer 48) ha dit...

Tiene que estar de vicio esta trenza, con tu permiso voy a copiar la receta a ver si la preparo uno de estos días.
Saludos y buen fin de semana

Anònim ha dit...

va ser un vist i no vist, la pròxima trena com les de na "Pipicalzaslargas" mmmmmmmmmmmm. Els teus conillets d'india

Unknown ha dit...

Mmmmm,quina bona pinta!!! Sens dubte provare de fer-lo.