Una crema pels dies de fred, el que passa és
que aquí encara no en fa, però una que li agraden molt les cremes i purés no
deixa passar l’oportunitat de preparar de tant en tant una.
Avui he collit la primera coliflor de la
temporada i pensant com se la podien menjar els més petits (i que a mi m’agrada
molt d’aquesta manera) he fet una crema molt suau i bona.
Avui,
ja sigui perquè era una novetat se l’han menjat amb molt de gust, així
que aquí us la presento.
CREMA DE COLIFLOR I POMES A L'ESTRAGÓ
Ingredients:
1 coliflor petita
1 porro
2 pomes grogues
2 patates
2 formatgets
Estragó
Tallem la coliflor en branquetes petites,
pelem i tallem les pomes, les patates i el porro.
Coem tot just tapat d’aigua durant uns 20
minuts.
Deixem refredar una mica i ho triturem junt
amb els formatgets i l’estragó.
Servir calent.
Espero que us agradi!
4 comentaris:
Una crema sana i molt original, ha de quedar molt fina i un puntet dolça gràcies a la poma... i el toc de l'estragó molt encertat!
Ummm quina deliciosa combinació de sabors, amb lo molt que m´agraden a mi les cremes, aquesta l´he de fer...petonets
Uhmmm esa mezcla de coliflor y manzana me parece de los más sugerente así que la próxima intentaré acordarme de esta maravilla.
bsss
M'agrada la crema... el toc de poma li ha de donar un puntet!!
I m'encanta la tassa... la tinc igualeta heheh
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada