Avui us presento una pizza diferent però que potser també la feu
per casa. A nosaltres que ens agrada tant la pizza com la sobrassada, com els
formatges i la mel, que més volem que posar-ho tot junt a sobra d’una massa
tant bona?
Jo sempre us he comentat que m’agrada molt el dolç i salat i
sempre que puc combino els ingredients per fer aquest contrast, ja sigui com a
primer, segon o como postre.
PIZZA DE SOBRASSADA AMB MEL
Ingredients:
100 cc d'aigua mineral
25 cc d'oli d'oliva
un polsim de sal
200 g de farina
10 g de llevat de forner
Tomàquet fregit
Formatge tendre
Sobrassada
Mel
Mozzarella
Escalfar el forn a 250º.
Anirem barrejant fins formar una massa elàstica que treballarem
amb les mans untades amb oli.
Si la volem fer amb la Thermomix primer posem l’aigua, la sal i
l’oli a 37º,1 minut velocitat 4, després afegim la farina i el llevat esmicolat
i barregem 15 segons a velocitat 6 i després un minut a velocitat “espiga”, la traiem
del got i l’estirem a la safata del forn.
Estirarem la massa en una safata de forn (queda una base
prima) i a sobre posarem el tomàquet fregit, el formatge tendre, trossets
de sobrassada, la mel ( a sobre de cada tros de sobrassada) i finalment la
mozzarella ratllada.
Enfornem a 250º els primers 10 minuts i després baixem la
temperatura a 200º fins que estigui cuita (uns 10 minuts més).
Espero que us agradi!
8 comentaris:
La sobrassada a la pizza és èxit segur però a vegades massa quantitat se'm fa farregós, però trobo que la mel suavitza el gust i fa que no deixis de menjar-ne ni un bocí! Fa dies que no preparo pizza a casa i me n'has fet venir ganes...
si en format tapa ja es la canya, en format pizza és lo mássss ! petons
Quan dius formatge tendre a quin formatge et refereixes? un brie per exemple?
he menjat crepes de sobrasada amb mel, però mai una pizza, quina bona pensada!
Hola Núria: el formatge tendre és tipos El ventero, Havarti... Que sorti bona!
A veure si la proveu totes!
Gràcies! A veure com surt! Una companya de feina la vol probar de fer..
HOLA SILVIA AQUESTA ENCARA NO L'HEM PROVADa!!!!!!!!!!! PERO TÉ UNA PINTA BONISSIMA ESPERAM UN DIA D'AQUESTS TASTAR-LA
BESADES
La sobrassada i la mel lliguen moltíssim! Aquesta pizza s'haurà de provar! ;)
Publica un comentari a l'entrada