dimecres, 14 de novembre del 2012

RAIGS DE SOL



Avui us presento el “ Bizcocho Victoria”, he fet servir la mateixa base però el farcit i la decoració ha variat i per això l’he anomenat RAIGS DE SOL. Per aquí tenim uns dies molt grisos, emboirats i humits  i espero que aquest pastís us alegri la vista.
Està tret de la revista “Pasteleria creativa” que la veritat ni fu ni fa. Moltes de les receptes estan fetes amb farina amb llevat, altres amb pastes comprades fetes, així és que només compro els fascicles que veig que em puguin interessar i no pas tota la col·lecció que dit de pas encara no he trobat per cap lloc quantes revistes posaran a la venda.
Les receptes estan ben explicades i les fotos són maques però em falta una nosequè per acabar-me d’enganxar i comprar-la cada setmana.





RAIGS DE SOL
Ingredients:
200 g de sucre llustre
200 g de mantega pomada
4 ous
200 g de farina amb llevat
1 culleradeta de llevat Royal
400ml de nata 35% de matèria grassa
Melmelada de préssec
Préssecs amb almívar

Escalfarem el forn a 180-200º.
Barrejar la mantega amb el sucre fins obtenir una pasta homogènia i anar afegint els ous d’un amb un fins que estiguin ben incorporats.
Afegir la farina i la culleradeta de llevat i barrejar suaument fins formar la massa.
Engrassar dos motlles de 20 cm i dividir la massa en dos.
Enfornar aproximadament uns 20 minuts.
Desemmotllar i deixar refredar abans de posar el farcit.
Farcit: muntar la nata ben freda
Muntar: posar una capa de nata a sobre d’una de les bases i a sobre posar una capa de melmelada de préssec, tapar amb l’altra base i escampar una mica més de nata per acabar d’adornar-lo amb el préssec amb almívar tallar a làmines primes.



Espero que us agradi!

PD: aquest pastís el vaig fer per celebrar una festa familiar i el poquet que va sobrar després vam fer parts i quarts perquè el poguessin provar una bona colla d’amics que van venir a dinar a l’endemà!!!!


6 comentaris:

Gemma ha dit...

Una decoració molt bonica!

trifasic de baileys ha dit...

Bonissim i que bé va ara veure uns rajos de sol, encara que sigui en pastissos...que torni l'estiu!! jaj petons

Clemenvilla ha dit...

Estaría riquísimo y desde luego que dió de si.
Un besito

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Sílvia; Una bon raig de sol... i amb tot el que porta, amb llum propia¡¡ Que vagi de gust Sílvia¡¡
:-D :o)

La Cuina Violeta ha dit...

Un bon pastís victòria!
Nani

Sílvia A. ha dit...

La veritat és que bo, bo, boníssim!