L’altre dia tenia ganes de cosa dolça i no
sabia que fer. Vaig obrir la nevera i al trobar-me amb una terrina de brossat
vaig tenir la solució!
M’encanten les formatjades de brossat, el
brossat amb mel, el brossat amb salmó... i que més bo que fer un pastís de
brossat???
Espero que us agradi tant com els de casa i a
mi!
PASTÍS DE BROSSAT
Ingredients:
1 panet
½ got de llet o una mica més
4 ous
500 g de brossat
Ratlladura de pell de llimona
200 g de sucre
Canyella (aprox. una culleradeta)
Remullar el panet amb la llet, anar desfent
amb una forquilla.
Després afegim la resta dels ingredients i ho
triturem tot amb el minipimer.
Escalfem el forn a 180º.
Posem la massa en un motlle d’uns 24 cm de diàmetre
i l’enfornem uns 30 minuts.
Una vegada cuit barregem dues cullerades de
sucre amb una culleradeta de canyella i empolsimem tot el pastís. Gratinar uns
5 minutets.
Espero que us agradi!
6 comentaris:
Es veu realment deliciós. Fa tant de temps que no en menjo...! M'hauré de quedar amb la recepta ;)
Petonets!
Marinaaaa que no ho tens tan lluny!!!
mmmm quina pinta!! ja et dic jo que m'agrada és poc, m'encnta!! aiii si estigues a casa teva! petons
Doncs per ser improvisat té una pnta sensacional!
A mi també m'encanta el brossat, amb mel queda deliciós.
Enhorabona Sílvia! t'hem atorgat el premi Best Blog! Un petó des de http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/
Quants record em porta el brossat!!! m'apunto aquest pastís!
Publica un comentari a l'entrada