dimecres, 10 d’abril del 2013

PASTÍS DE BROSSAT



L’altre dia tenia ganes de cosa dolça i no sabia que fer. Vaig obrir la nevera i al trobar-me amb una terrina de brossat vaig tenir la solució!
M’encanten les formatjades de brossat, el brossat amb mel, el brossat amb salmó... i que més bo que fer un pastís de brossat???
Espero que us agradi tant com els de casa i a mi!



PASTÍS DE BROSSAT
Ingredients:
1 panet
½ got de llet o una mica més
4 ous
500 g de brossat
Ratlladura de pell de llimona
200 g de sucre
Canyella (aprox. una culleradeta)
Remullar el panet amb la llet, anar desfent amb una forquilla.
Després afegim la resta dels ingredients i ho triturem tot amb el minipimer.
Escalfem el forn a 180º.
Posem la massa en un motlle d’uns 24 cm de diàmetre i l’enfornem uns 30 minuts.
Una vegada cuit barregem dues cullerades de sucre amb una culleradeta de canyella i empolsimem tot el pastís. Gratinar uns 5 minutets.




 
Espero que us agradi!

6 comentaris:

Marina Xocolata Desfeta ha dit...

Es veu realment deliciós. Fa tant de temps que no en menjo...! M'hauré de quedar amb la recepta ;)

Petonets!

Sílvia A. ha dit...

Marinaaaa que no ho tens tan lluny!!!

trifasic de baileys ha dit...

mmmm quina pinta!! ja et dic jo que m'agrada és poc, m'encnta!! aiii si estigues a casa teva! petons

Gemma ha dit...

Doncs per ser improvisat té una pnta sensacional!
A mi també m'encanta el brossat, amb mel queda deliciós.

Eva ha dit...

Enhorabona Sílvia! t'hem atorgat el premi Best Blog! Un petó des de http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/

Teresa ha dit...

Quants record em porta el brossat!!! m'apunto aquest pastís!