dimarts, 15 de setembre del 2015

ROSQUILLES DE PASTA DE FULL

No és un secret que la pasta de full m’encanta i mirant receptes a fer m’he trobat amb aquestes “Rosquillas de hojaldre o cristaleiro” que pel que he llegit són típiques de Galicia, però em sembla a mi que ara seran típiques de casa meva!!!!
Són d’allò més fàcils de fer i en un moment tens unes postres per portar a taula ben sucoses.
Aquesta recepta l’he vist en el bloc de la Pilar “ La cocina con Thermomixx” i m’ha sorprès la senzillesa d’elaboració.
Proveu-les!!!
 





ROSQUILLES DE PASTA DE FULL

Ingredients:

2 làmines de pasta de full fresca
40 g de mantega fossa
100 g de sucre
100 g de mel
100g d’aigua
Sucre per arrebossar

Escalfem el forn a 200-220º, dalt i baix i ventilador.

Estenem les dues làmines de pasta de full, una la pintem amb la mantega fossa i posem l’altra a sobra pressionant bé perquè no es desenganxin quan coguin.

Amb un talla pastes tipus donuts anem tallant les rosquilles i posant a la safata de forn amb paper sulfuritzat.

Coem les rosquilles uns 10-15 minuts segons el forn.
Les deixem refredar i les suquem bé amb l’almívar següent:
En un bols posem el sucre, la mel i l’aigua i ho coem per espai de 10 minuts més o menys. Deixem que refredi una mica per començar a sucar les rosquilles.

Una vegada passades per l’almívar les arrebossem amb sucre.




Espero que us agradi!

PD: aprofito per dedicar-les a una persona ben estimada!!!

3 comentaris:

Gemma ha dit...

oh, unes rosquilles ben originals i ben fàcils de fer a casa! Imagino que deuen tenir un gustet de mel deliciós.
A mi també m'encanta la pasta de full!

trifasic de baileys ha dit...

m'encanta la versatibilitat de la pasta de full! molt bona recepta! petons

Laura ha dit...

mmm....Bonissimes!! Esper que en facis quan vengui!!