No és un secret que la pasta de full m’encanta
i mirant receptes a fer m’he trobat amb aquestes “Rosquillas de hojaldre o
cristaleiro” que pel que he llegit són típiques de Galicia, però em sembla a mi
que ara seran típiques de casa meva!!!!
Són d’allò més fàcils de fer i en un moment
tens unes postres per portar a taula ben sucoses.
Aquesta recepta l’he vist en el bloc de la
Pilar “ La cocina con Thermomixx” i m’ha sorprès la senzillesa d’elaboració.
Proveu-les!!!
ROSQUILLES DE PASTA DE FULL
Ingredients:
40 g de mantega fossa
100 g de sucre
100 g de mel
100g d’aigua
Sucre per arrebossar
Escalfem el forn a 200-220º, dalt i baix i
ventilador.
Estenem les dues làmines de pasta de full, una
la pintem amb la mantega fossa i posem l’altra a sobra pressionant bé perquè no
es desenganxin quan coguin.
Amb un talla pastes tipus donuts anem tallant
les rosquilles i posant a la safata de forn amb paper sulfuritzat.
Coem les rosquilles uns 10-15 minuts segons el
forn.
Les deixem refredar i les suquem bé amb l’almívar
següent:
En un bols posem el sucre, la mel i l’aigua i
ho coem per espai de 10 minuts més o menys. Deixem que refredi una mica per
començar a sucar les rosquilles.
Una vegada passades per l’almívar les
arrebossem amb sucre.
Espero que us agradi!
PD: aprofito per dedicar-les a una persona ben estimada!!!
3 comentaris:
oh, unes rosquilles ben originals i ben fàcils de fer a casa! Imagino que deuen tenir un gustet de mel deliciós.
A mi també m'encanta la pasta de full!
m'encanta la versatibilitat de la pasta de full! molt bona recepta! petons
mmm....Bonissimes!! Esper que en facis quan vengui!!
Publica un comentari a l'entrada