dimarts, 13 d’octubre de 2015

PASTÍS DE FORMATGE

Avui he fet un pastís de formatge d’allò més fàcil, però no per fàcil deixa de ser ben gustós!!!
Aprofito aquesta entrada per enviar-li la foto a la meva mare que avui fa els anys i com a bona cuinera, àvia, mare i sogra ahir va convidar a dinar a la família i així celebrar el seu aniversari.
Amb aquest recepta li vull agrair tot el que ens ha ensenyat i tot el que està ensenyant ara a una de les nétes!!!! Per això com que se que li agraden molt els pastissos de formatge i que ahir en va menjar un.... faig aquesta entrada en honor seu!!!
Feliç aniversari mama!!!!






PASTÍS DE FORMATGE ( un de tants, però molt fàcil de fer)




Ingredients:
1 terrina de formatge tipus Philadelphia (300g)
500 ml de llet evaporada
80-100 g de sucre
1 sobre de quallada
150 ml de llet
caramel
Melindros, galetes, pa de pessic...

Posem tots els ingredients menys el caramel en un bol i els barregem amb el minipimer.
Després posem el bol al foc  i escalfem fins que estigui a punt de bullir.
Mentre caramelitzem el motlle ja sigui amb caramel fet nostre com comprat.
Aboquem la barreja calenta en el motlle i si ens agrada posem una capa de melindros, galetes, o pa de pessic i deixem refredar.
Jo prefereixo fer-lo d’un dia per l’altre i servir-lo fresquet de la nevera.
Si faig la base de melindros poso menys sucre en el pastís ja que si no per el nostre gust és massa dolç.



Espero que us agradi!

7 comentaris:

Roser Font ha dit...

em torna boja aquest postre! qui pogués atravessar la pantalla...petons

VISCalacuina ha dit...

Que bons que són els pastissos de formatge, i si són fàcils de fer, encara millor!

Gemma ha dit...

M'encanten els pastissos de formatge sense forn, fets amb quallada. Queden molt fins!

Miquel ha dit...

Buen pastel y sin horno mas fácil.Gusta siempre a todos.Buen homenaje a tu madre.
Buen finde
Bss

Sílvia A. ha dit...

Gràcies a tots i proveu-lo!!!

lolines ha dit...

¡¡¡boniiiiiisim!!!

Maria Dolores ha dit...

Un pastis sencill i bonissim. Els pastissos de formatge en tornen boja m'agraden tots.
Un abraç