dilluns, 18 de maig del 2009

BACALLA A LA LLAUNA


BACALLÀ A LA LLAUNA


Després d’un viatge per terres portugueses, vàrem aprofitar i portàrem bacallà, ja que allà el vem provar de moltes maneres.

Ingredients

4 lloms de bacallà dessalat
Farina, oli, pebre vermell, alls i julivert


Fregir el bacallà dessalat una vegada passat per la farina amb la pell cap avall.
Intentar que l’oli no es cremi ja que després es fregeixen els alls talladets i el julivert. Una vegada fora del foc es posa una cullerada de pebre vermell i després la salsa es posa per sobra del bacallà.
Ràpid i bo.
Espero que us agradi.!!!

Dessalar el bacallà: a casa el posem amb la pell cap a dalt i tapat d’aigua un màxim de cinc dies i la nit abans de fer-lo li canviem l’aigua, després pel mati i al migdia (unes tres o quatre vegades depenen de la gruixa)

1 comentari:

Rosa ha dit...

Una receta riquisima y fácil y rápida.
Un besito Silvia y bon día