Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dilluns, 18 de maig del 2009
BACALLA A LA LLAUNA
BACALLÀ A LA LLAUNA
Després d’un viatge per terres portugueses, vàrem aprofitar i portàrem bacallà, ja que allà el vem provar de moltes maneres.
Ingredients
4 lloms de bacallà dessalat
Farina, oli, pebre vermell, alls i julivert
Fregir el bacallà dessalat una vegada passat per la farina amb la pell cap avall.
Intentar que l’oli no es cremi ja que després es fregeixen els alls talladets i el julivert. Una vegada fora del foc es posa una cullerada de pebre vermell i després la salsa es posa per sobra del bacallà.
Ràpid i bo.
Espero que us agradi.!!!
Dessalar el bacallà: a casa el posem amb la pell cap a dalt i tapat d’aigua un màxim de cinc dies i la nit abans de fer-lo li canviem l’aigua, després pel mati i al migdia (unes tres o quatre vegades depenen de la gruixa)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Una receta riquisima y fácil y rápida.
Un besito Silvia y bon día
Publica un comentari a l'entrada