dissabte, 14 de novembre del 2009

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ




Ingredients
20 pebrots del piquillo
1 bric de nata
500 grs de bacallà remullat i escorregut
3 alls
200 grs d’oli
Sal i pebre blanc

Posar els pebrots del piquillo en un plat per escórrer el suc que tenen.
Fer la brandada de bacallà, jo la vaig fer amb la thermomix doncs no l’l'havia provat de fer mai i la vaig trobar molt fàcil de fer.
Posar l’oli i els alls en el got i programar 6 minuts a Ta Varoma i vel. 3 ½ quan acabi baixar les restes de les parets i afegir el bacallà 1 minut, Ta. Varoma i vel. 4.
Després triturar a vel. 6 fins que faci una crema homogènia. Si està molt espès afegir una mica de llet.
Rectificar de sal i pebre blanc.

Deixar refredar i anar omplint els pebrots.
Per fer la salsa triturar 3-4 pebrots amb la nata i afegir pel damunt.
Gratinar al forn fins que estiguin dorats.

Espero que us agradin!!!