dissabte, 19 de juny del 2010

SANT JOAN


Amb aquesta recepta crec que acabaré el monogràfic de Sant Joan ja que les festes s'acosten i no tindré gaire més temps.
Avui és dissabte d'Es Be per tant demà és Es Be i és costum trobar-nos amb els amics per dinar, picar alguna cosa i més que res trobar-nos per passar les festes tots junts.

Per l'ocasió tothom portarà alguna cosa per menjar i jo a més a més portaré aquest pa de pessic farcit de xocolata i adornat amb la creu de Sant Joan.

Ingredients:
2 pa de pessic
xocolata (nocilla)
melmelada de maduixa
sucre llustre
avellanes



Fer el pa de pessic, deixar refredar i farcir amb la xocolata,adornar amb la melmelada de maduixa i la creu de Sant Joan feta amb el segon pa de pessic.

Espero que us agradi el detall amics meus!!!

4 comentaris:

Alfons ha dit...

Un monogràfic molt complet... aquest últim pa de pessic, amb la creu a sobre, és veritablement vistós i original
Bones festes

Visc a la Cuina ha dit...

Quin pa de pessic més original, segur que era boníssim, té un aspecte...

Per anar fent gana ha dit...

fantásticas receptas de sant joan !!!
ENHORABONA Y bon sant joan ciutadella !!

Sílvia A. ha dit...

Hola nois i noies: va agradar tant que he de fer un pel dia de Sant Joan jajajaja