Feia temps que volia fer pasta fresca però el
record de la primera vegada em tirava enrere. Fa més o menys 15 anys els meus
pares em van fer una bona sorpresa i em van regalar la màquina per tallar pasta
però la primera vegada em va resultar tant llarg i pesat fer un bon plat de
pasta que la vaig deixar amagada dins un armari i no la volia veure ni en
pintura.
Però la cosa va canviar quan un bon diumenge
de setembre vaig decidir que havia arribat l’hora de tornar a fer pasta i tenia
tots els ingredients preparats per fer un bon plat per quatre persones i va resultar que ven ser més de 15 i les
quantitats es van haver de multiplicar una mica. Ja sabeu, els amics es van
apuntar ràpidament a venir a dinar i sobretot a posar les mans a la massa,
jajajaja.
Ingredients:
300 g de farina
½ culleradeta de sal
3 ous
10g d’oli
La recepta la vaig treure de la web “Thermomix
en el mundo” i la veritat va quedar perfecte. Cadascú es va posar els
ingredients que va voler a sobre, des de només oli i pebre, a formatge i alfàbrega,
herbes aromàtiques i alls... Tots es van fer el plat que desitjaven.
Bé, per fer la pasta es posen tots els
ingredients a la thermomix i es barreja 1 minut a velocitat 6. Queda con una pasta trencada que després s’ha
d’ajuntar amb les mans i deixar reposar 15 minuts tapada amb un drap.
A partir d’aquesta vegada ja n’he fet moltes
més i cada vegada gaudeixo més de la pasta feta a casa.
Espero que us agradi!
Aqui la colla d'amics on no estan tots els que són ni són tots els que estan! Ehhhhh que és broma!!! Que us estimo molt!!!
5 comentaris:
Jo també m'hauria apuntat al sopar, que la pasta fresca casolana és boníssima! ;)
Silvia, jo m'apunto al proper! Amb una pasta així....
Nani
Ja podeu venir!!! tan és 15, 20 o 25 hi ha lloc per tothom a casa meva!!!
teng sa maquina que en van dur els reis pero ancare no l'emprada , una recepta bonisima !!
HOLA SILVIA: De la pasta fresca en puc donar testimoni de que es fabulosa, a mi, personalment, la pasta m'agrada però sense massa entusiasme. Però aquesta es sensacional.
Un record per tots els amics de la taula i un BON ANY 2013
Publica un comentari a l'entrada