Ja s’acaba Sant Antoni, Diada del poble de
Menorca i per celebrar aquesta festa he fet aquest pastís del llibre “ Cuinar
és senzill” però variant una mica les quantitats i afegint el toc personal.
Tots el que se l’han menjat encara que estaven ben tips del dinar, no han deixat passar l’oportunitat
de provar cosa nova!
PASTÍS MARIE-FRANCE
400g de melindros
250 g de xocolata
1 pot de melmelada d’albercoc
75 g d’ametlles torrades i picades
50 g de mantega + 25 g de mantega
100 ml de nata
150 ml d’aigua
1 sobre de cafè instantani
1 copeta de Pedro Ximenez
50 g de sucre
En un motlle de plum-cake posem una capa de
melindros remullada amb la següent barreja: els 150 ml d’aigua, el cafè, la
copeta de Pedro Ximenez i el sucre.
A sobre posem una capa de melmelada d’albercoc
i una part de les ametlles torrades i picades.
Després posem una altra capa de melindros
sucats i a sobre una capa de xocolata desfeta al bany maria ( 150g de xocolata,
tres cullerades d’aigua i una vegada desfeta afegim la mantega).
Tornem a posar una altra capa de melindros
sucats i la melmelada i les ametlles.
Una altra capa de melindros i xocolata i
acabem amb una capa de melindros.
Posem el pastís a la nevera i l’endemà el
cobrim amb la resta de la xocolata desfeta amb 3 cullerades d’aigua, una vegada
desfeta afegim la mantega i els 100 ml de nata.
Adornem amb cireretes i ametlles.
Espero que us agradi!
7 comentaris:
no coneixia aquest pastis i em sembla senzillament genial! pels amants de la xocolata ha de ser tot un pecat! Jeje petons
Ha de ser de vici total, i ben senzill de fer amb els melindros.
Espero que tingueu una bona festa!
Ha de ser bonissim i a sobre sense haver d'estar pendent del forn.
petons
Cada dia te superes mes. molt maco i suposo, per tant, que bolt bó.
Hola silvia guapa,quin pastís més exquisit,m'encanta i prenc nota d'aquesta delicia tan bona.
Un petonet molt gran i bona setmana.
Amb tot el que porta ha de ser bo per força!
Petons
Isabel
Això és un pecat!!!
Però ara pecaria tan a gust ;-)
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada