dimecres, 12 de març del 2014

PASTÍS DE POMA (EVA ARGUIÑANO)

Els postres amb poma m'agraden molt i la majoria de vegades que faig la típica coca de iogurt poso una poma a trossets. L'altre dia remenant per internet vaig veure aquesta recepta de l'Eva Arguiñano i la vaig trobar tan fàcil de fer que no m'ho vaig pensar ni un minut i vaig tenir una postre ben bona per després del dinar!!!
Espero que la trobeu igual de fàcil de fer i bona de menjar!!!


PASTÍS DE POMA (EVA ARGUIÑANO)
 
Ingredients:
4 pomes
180 g de farina
8 g de Royal
2 ous
100 g de sucre morè
175 ml de llet
canyella

Per fer la massa triturem amb el minipimer la farina, els ous, el sucre, el llevat, un polsim de canyella, la llet i dues pomes pelades i a trossets.
En un motlle rodó i desemmollatble l’untem amb mantega i empolsimem amb farina i afegim la preparació anterior.
Amb les altres dues pomes, les pelem i les tallem a làmines ben fines per decorar per sobre el pastís.
Enfornem el pastís durant 40-45 minuts a 180º.
Una vegada tebi  el traiem del motlle i el pintem amb melmelada d’albercoc o amb un almívar clar.

Espero que us agradi!!!

8 comentaris:

Margarida ha dit...

tots els pastissos de poma són boníssims. I aquest, a més, té una pinta increïble.
Petons

Unknown ha dit...

més fàcil no pot ser, l'haurem de provar de fer!!!

SUSANNA ha dit...

Hola Silvia guapa tu

No saps pas el que m´agraden les " coses" amb poma, hummm et copio

mil petonets i gràcies per compartir.la, Susanna

Sílvia A. ha dit...

Com és que els menjars que porten pomes són tan bons????

Gemma ha dit...

A mi també m'encanten les coques de poma!!!
Ara mateix n'agafaria un bon tall per esmorzar ;)

QUIMA ha dit...

Jo també soc de les que li encanten les coques amb poma. Hem faig una de molt semblant i queda bonissima:
Petons

VISCalacuina ha dit...

Me l'apunto, jo també el vull fer!

Mónica López ha dit...

M'encanten les tartes de poma. T'ha quedat molt bé.

Per a la teva info, el Magazine de Primavera ja està publicat. Et deixo l'enllaç
http://issuu.com/recetasdemon/docs/recetas_de_mon_magazine_n__8_primav

Petons!!