Espero que la trobeu igual de fàcil de fer i bona de menjar!!!
Ingredients:
4 pomes
180 g de farina
8 g de Royal
2 ous
100 g de sucre morè
175 ml de llet
canyella
canyella
Per fer la massa triturem amb el minipimer la
farina, els ous, el sucre, el llevat, un polsim de canyella, la llet i dues pomes pelades i a
trossets.
En un motlle rodó i desemmollatble l’untem amb
mantega i empolsimem amb farina i afegim la preparació anterior.
Amb les altres dues pomes, les pelem i les
tallem a làmines ben fines per decorar per sobre el pastís.
Enfornem el pastís durant 40-45 minuts a 180º.
Una vegada tebi el traiem del motlle i el pintem amb
melmelada d’albercoc o amb un almívar clar.
8 comentaris:
tots els pastissos de poma són boníssims. I aquest, a més, té una pinta increïble.
Petons
més fàcil no pot ser, l'haurem de provar de fer!!!
Hola Silvia guapa tu
No saps pas el que m´agraden les " coses" amb poma, hummm et copio
mil petonets i gràcies per compartir.la, Susanna
Com és que els menjars que porten pomes són tan bons????
A mi també m'encanten les coques de poma!!!
Ara mateix n'agafaria un bon tall per esmorzar ;)
Jo també soc de les que li encanten les coques amb poma. Hem faig una de molt semblant i queda bonissima:
Petons
Me l'apunto, jo també el vull fer!
M'encanten les tartes de poma. T'ha quedat molt bé.
Per a la teva info, el Magazine de Primavera ja està publicat. Et deixo l'enllaç
http://issuu.com/recetasdemon/docs/recetas_de_mon_magazine_n__8_primav
Petons!!
Publica un comentari a l'entrada