dimecres, 23 de desembre del 2015

COCA DE XOCOLATA A LA TASSA



Avui una coca de xocolata ben senzilla de fer i amb una textura molt esponjosa i que per aquest dies que s'acosten tant agrada els més petits com els amants de la xocolata, com els que estan ja tips de dolços o fins hi tot els que no els hi agraden gaire els dolços!!!!
També pot ser una coca per tot l'any!!!! canviant la decoració o sense posar res és un bon esmorzar pels petits i no tan petits de casa!!!!



Ingredients:

2 ous
50 g d'oli
125 ml de llet
150 g de sucre moreno
150 g de xocolata a la tassa
150 g de farina
1 sobre de llevat tipus Royal

Escalfem el forn a 180º aproximadament.

En un motllet desemmotllable, jo poso paper de forn a la base i poso una mica de mantega a les parets.

Amb el minipimer barrejo els ous, l'oli, el sucre i la llet , després a mà afegeixo la farina, el llevat i el preparat de xocolata a la tassa passat pel sedàs.
Vaig barrejant fins que tot queda incorporat i ho poso en el motllo.
Coem uns 35-40 minuts al forn.

Una vegada tebi desemmmotllem i decorem amb sucre glas , unes neules i una cirereta que sempre fan més Nadal!!!!


Espero que us agradi!!!


Encara esteu a temps de fer-la per Nadal!!!!

                                             

1 comentari:

MARÍA JESÚS ha dit...

Hola Silvia, qué rica esta coca....sencilla pero seguro que muy muy rica y de las que no paras hasta que dejas el plato limpio ejej...Felices fiestas y un mejor 2016. Bsts :-)