Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dimarts, 19 de maig del 2009
CREMA DE CARBASSÓ
Avui hem collit els primers carbassons de la temporada i ja he fet la primera crema de carbassó.
Ingredients
4 carbassons
1 ceba
3 quesitos
Oli i sal
Jo els carbassons de casa no els pelo ja que no els tractem amb res i la pell no amarga.
Els tallo a trossets i junt amb la ceba talladeta els poso a l’olla amb poc oli per anar-los ofegant. Quant ja han tret una mica de suc afegeixo un got d’aigua, sal i ho faig
bullir tot uns vint minuts.
Després afegeixo els quesitos o un formatge més fort i ho trituro tot amb el minipimer.
Es pot acompanyar amb pa torrat, uns tallets de pernil salat, formatge ratllat…
Espero que us agradi!!!
Es pot congelar per racions i així en tinc tot l’hivern.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
8 comentaris:
Hola!!!! vos vaig deixar un comentari, pero algu deuria fer malament perque no ha sortit.
Jo tambe soc de Menorca i m'he fet molta ilusio trovar-vos.
Me he fet seguidora vostra, no vull perdre es contacte..
Perdonau ses meves faltes pero ses de sa meva quinta vam estudiar en castella.
Molts de besos
La crema de calabacin me encanta, y todas las semanas cae un par de veces.
Un besito
Ara fresqueta aquesta crema entra divinament. I si els carbassons són del teu propi hort, encara deu ser més bona i segur que fa més il·lusió :)
Sílvia, jo fa un parell de setmanes en vaig comprar al mercat, són taaan bons!! I així en format de crema, m'encanta!! :)
Quin luxe poder gaudir de la verdura collida del propi hort!
Petons!
Gràcies a totes: ja penjare més coses amb carbassonets, ja que ara he d'aprofitar!!!
Petons
Hola Sílvia, enhorabona pel teu bloc, m´ha encantat! és la primera vegada que et visito i m´ha fet gràcia veure que eres de menorca. Jo també, visc a Ciutadella i també tenc un bloc de cuina (sacuinadenaroser.blogspot.com). Ara mateix et posaré al meu llistat de blocs amics que visito.
Una abraçada !!!
Gràcies Roser: jo ja et visitava i ahir mateix vaig fer el pastis de carbassons al microones que va agradar molt.
Gràcies!!!
Com els carabassons de Menorca no hi ha res!!!!!
Jo tambe ja els he fet...
Besos
Publica un comentari a l'entrada