dimecres, 17 de març de 2010

COCA DE XOCOLATA



Aquesta coca és molt fàcil de fer i surt sempre bona.
A casa tenien ganes de xocolata i com és un moment fer-la els hi vaig fer de postres per sopar. Casi no va haver temps de refredar que ja se l’estaven menjant.


Ingredients
1 iogurt
3 ous
1 mida d'oli
2 mides de iogurt de sucre
2 ½ mides de iogurt de farina
1 mida de Nesquik
1 sobre de llevat


Escalfar el forn a 160ºC.
S'han de barrejar tots els ingredients amb el minipimer.Posar la barreja en un motlle de plum-cake. S'ha de coure amb el forn calent a 160-170º uns 30-35 minuts. (Comprovar que estigui cuit punxant-lo amb un escuredents).

Espero que us agradi!!!

7 comentaris:

Gemma ha dit...

Entre aquesta coca de xocolata i la de poma, no sé pas quina prefereixo... potser un tallet de cada, je je je...

La cuina vermella ha dit...

Ens passa com a la Gemma, no sabem pas quina triar, la de poma o la de xoco. Aquest bescuit, és espectacular, i és que a casa agraden tan!!! Molts petons.

Dolça ha dit...

Ei que a mi ls cocs ( vosaltres en dieu coques) m'agraden sempe i aquest de Nesquik és boníssim!
PTNTS
Dolça

MaryLou ha dit...

Jo vull un bon tall!!! quina pinta tan bona!
Petonets

Xavier ha dit...

Caram!
Espectacular!

Quin blog més dolç!!!

Mercè ha dit...

A mi em passa com als de casa teva... que molt sovint necessito picar alguna cosa de xocolata. I aquesta coca... mmmm! :)
Petons!

Sílvia A. ha dit...

Hola a tots:
Gemma jo pico de les dues però els nens prefereixen la de xoco i el marit no dona abast.
La cuina vermella: la de xocolata no té temps ni de refredar ja,ja,ja
Dolça: tu ets la reina dels cocs!!!
Mary Lou: prova-la que és molt fàcil de fer i sempre queda bé.
Xavier: gràcies per trobar-me.
Mercè: és una manera de fer servir el Nesquik, perquè sinó roda i roda pel rebost...