dissabte, 27 de març de 2010

PA DE PESSIC


Hi ha moltes receptes de pa de pessic, però aquesta us asseguro que queda molt bé.

Ingredients
125 g de sucre
125 g de farina
4 ous
1 culleradeta de Royal
Raspadura de llimona

En un bol hem de barrejar els ous sencers amb el sucre fins que quedi una crema esponjosa, llavors afegir la raspadura de llimona.
Després afegim la farina i el llevat tot passat pel sedàs, remenem una mica fins incorporar-ho tot bé.
En un motlle de 26 cm untat amb mantega i millor amb un paper de forn al fons coure'l al forn calent 180º uns 30 minuts.
Quann el traiem del forn, per treure-li l'aire el deixem caure d'un pam tres o quatre vegades i així no baixa.
És una bona base per fer tota mena de pastissos.

Espero que us agradi!

4 comentaris:

Gemma ha dit...

Aquestes receptes sempre va bé tenir-les a mà, serveixen com a base de molts altres pastissos. Per exemple, per la Mona de Pasqua de la setmana que ve ;)

Sílvia A. ha dit...

Hola Gemma: la veritat es que és la base de la mona que faré demà.

La cuina vermella ha dit...

Hola Sílvia, el pa de pessic és una de les receptes més nostrades per excel·lència, tu com sempre l'has bordada!! Aquesta recepta i el teu pa de pessic son espectaculars. Molts petons i bones vacances

Anònim ha dit...

Bonissim. Jo hi he afegit una base de galeta mantega glacé.