dimecres, 5 de maig del 2010

GALETES FARCIDES DE MASCARPONE


La nova adquisició del dia de Sant Jordi va ser aquest llibre titulat Muffins amb molt bones fotografies i receptes que vaig posant en pràctica cada cap de setmana. La primera recepta vaig optar per aquestes galetes farcides doncs ja feia temps que volia fer alguna cosa amb mascarpone i la veritat van quedar molt suaus i fresques al paladar.



Ingredients:
250g de farina
1 culleradeta de Royal
1 ou
100 g de sucre
1 sobre de sucre vainillat
4 cullerades de cacau
2 cullerades de llet
150 g de mascarpone
4 cullerades de melmelada de préssec

Hem de barrejar la farina amb el sucre, el llevat el sobre de sucre vainillat, el cacau i la mantega tova fins formar una massa homogènia, afegirem la llet per acabar d'ajuntar bé els ingredients. Una vegada fet emboliquem la massa amb paper film i la deixem reposar a la nevera uns 30 minuts.
Passat aquest temps estirem la massa i la tallem amb un talla-pastes de la forma que vulguem, les posem a sobre paper de forn i amb el forn calent a 180º les coem 10 minuts.
Les deixem refredar i mentre fem la pasta de mascarpone i melmelada. Anem escampant la pasta de mascarpone i tapant amb una altra galeta fent com un entrepà.


Espero que us agradin!!!

4 comentaris:

Gemma ha dit...

Oh, m'encanten, no he fet mai unes galetes semblants, així farcides de mascarpone... Han de quedar finíssimes, em guardo la recepta a favoritos!!!!
T'han quedat de professional ;)

Anònim ha dit...

Sílvia, que boniques t'han quedat i amb el cacao deuen estar boníssimes, i amb melmelada i mascarpone ja no et dic res. Genials.
Que passis un bon cap de setmana bonica.

Teresa ha dit...

Oh! quines galetes més bones!!t'han quedat fantàstiques!
Bon cap de setmana!

Mercè ha dit...

Oh, aquestes galetes han de ser delicioses!!! Entre el cacau i el mascarpone... mmm!
Petons!