Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
divendres, 4 de juny del 2010
TARTA DE FRUITES
Aquesta tarta la va fer una amiga meva, la Marta, que no menja sucre ni coses gaire procesades, així és que és 100% natural!
Li va quedar molt bona i gràcies a ella fem un munt de descobriments en cuina natural, vegetariana, macrobiótica….
TARTA DE FRUITES (SENSE SUCRE,FARINA INTEGRAL)
Ingredients:
Base:
200g de galetes integrals Maria sense sucre
70 g de margarina no hidrogenada
Tarta
2 peres
2 plàtans
1 poma
300ml d’aigua
5 cullerades de melmelada de préssec sense sucre
2 culleradetes d’agar-agar
Triturar les galetes i barrejar amb la margarina. Escampar la barreja a sobre d’un motlle desemmollatble de 20cm. Posar a la nevera 30 minuts.
Pelar i tallar la fruita a daus i posar a sobre de la base preparada.
En una olla posem a bullir l’aigua amb la melmelada i quant bulli posem l’Agar-agar sense deixar de remenar durant dos minuts.
Després ho passem pel minipimer i ho aboquem per sobre de les fruites.
Deixar a la nevera fins que cualli.
En el moment de servir empolsimar amb coco rallat.
Espero que us agradi!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
6 comentaris:
M'ha encantat! tant sana...prenc nota...
Una abraçada,
Hola!! queda molt bona, però els que estem acostumats el sucre falta una mica de dolçor!
Hola!! queda molt bona, però els que estem acostumats el sucre falta una mica de dolçor!
Sílvia, ha de ser boníssima!! I amb el coco ratllat pel damunt... mmm!! I si li falta dolçor, hi podem afegir una mica més de sucre o edulcorant, no?
Petons!
Un petó ben fort a la teva amiga per ensenyar-nos una recepta 100% saludable. Molts petons.
els hi donaré els petons!
Publica un comentari a l'entrada