dijous, 3 de novembre de 2011

TRENA DE SALMÓ I FORMATGE CREMÓS





Una altra trena amb diferents ingredients i sense saber dir quina ens agrada més,  tant pels de casa com pels amics les crítiques són molt bones.
La veritat que és una presentació que queda molt bé i a més a més és tan fàcil de fer!
A  casa ja s’ha convertit en un clàssic i el que faig és sorprendre’ls  amb nous farcits.
A veure que trobeu d’aquest que us presento avui!
A punt de menjar!

TRENA DE SALMÓ I  FORMATGE CREMÓS
Ingredients:
Amb els talls fets abans de coure!


1 làmina de pasta fullada
Salmó
Formatge cremós
Anet (eneldo)
1 ou per pintar


Per fer aquesta trena em de dividir mentalment el rectangle de pasta de full en tres parts i llavors anar fent talls obliqües a banda i banda.
A la part central posem el salmó i el formatge cremós. Amb unes fulles d’anet (eneldo).
Finalment anem tancant la pasta de full creuant la pasta per formar la trena.
Escalfeu el forn a 200ºC.
La trena s’ha de pintar amb ou batut i enfornar uns 20-25 minuts fins que estigui ben dorada.



Espero que us agradi!

8 comentaris:

Gemma ha dit...

La combinacio del farcit m'encanta, lliga molt be. I la presentacio de la trena t'ha quedat preciosa.

Iris ha dit...

Silvia, gràcies pel teu comentari. Així he pogut trastejar pel teu bloc. Nena, quina pinta que té aquesta trena!!! No serà gaire difícil no?

Mercè ha dit...

Quines trenes més boniques!! I el farcit amb el salmó... boníssim!!!!
Petons!

ORNI ha dit...

Me parece ideal esta trenza, muy bonita, además el relleno es muy original.
La mezcla de queso cremoso y salmón me encanta!!
Saludos :)

Maite ha dit...

Oh, pero qué cosa más buena y bonita!
Yo, cuando lo hago, es en un rollito, pero a la próxima cae la trenza.

Sílvia A. ha dit...

Maite: animate que el resultado es muy bonito y diferente!

Piti Casacuberta ha dit...

Silvia, m'encanta, i la faig molt sovint quan he de quedar bé.
Avui la portaré a un sopar que tinc a casa d'una amiga, i la tastarà un cònsul, ja et diré que li sembla
petons i g`ràcies per les teves idees

Piti Casacuberta ha dit...

Silvia, avui torno a fer dues trenes, aquest cop les originals, però n'he fet molts cops amb diferents farcits i sempre el mateix resultat
la que també queda fantàstica és amb espinacs i formatge de cabre
Sempre dic que la recepta me la vares passar tu
Molts petons