Una altra trena amb diferents ingredients i
sense saber dir quina ens agrada més,
tant pels de casa com pels amics les crítiques són molt bones.
La veritat que és una presentació que queda
molt bé i a més a més és tan fàcil de fer!
A casa
ja s’ha convertit en un clàssic i el que faig és sorprendre’ls amb nous farcits.
A veure que trobeu d’aquest que us presento
avui!
A punt de menjar! |
TRENA DE SALMÓ I FORMATGE CREMÓS
Ingredients:
Salmó
Formatge cremós
Anet (eneldo)
1 ou per pintar
Per fer aquesta trena hem de dividir mentalment
el rectangle de pasta de full en tres parts i llavors anar fent talls obliqües
a banda i banda.
A la part central posem el salmó i el formatge
cremós. Amb unes fulles d’anet (eneldo).
Finalment anem tancant la pasta de full
creuant la pasta per formar la trena.
Escalfeu el forn a 200ºC.
La trena s’ha de pintar amb ou batut i
enfornar uns 20-25 minuts fins que estigui ben dorada.
8 comentaris:
La combinacio del farcit m'encanta, lliga molt be. I la presentacio de la trena t'ha quedat preciosa.
Silvia, gràcies pel teu comentari. Així he pogut trastejar pel teu bloc. Nena, quina pinta que té aquesta trena!!! No serà gaire difícil no?
Quines trenes més boniques!! I el farcit amb el salmó... boníssim!!!!
Petons!
Me parece ideal esta trenza, muy bonita, además el relleno es muy original.
La mezcla de queso cremoso y salmón me encanta!!
Saludos :)
Oh, pero qué cosa más buena y bonita!
Yo, cuando lo hago, es en un rollito, pero a la próxima cae la trenza.
Maite: animate que el resultado es muy bonito y diferente!
Silvia, m'encanta, i la faig molt sovint quan he de quedar bé.
Avui la portaré a un sopar que tinc a casa d'una amiga, i la tastarà un cònsul, ja et diré que li sembla
petons i g`ràcies per les teves idees
Silvia, avui torno a fer dues trenes, aquest cop les originals, però n'he fet molts cops amb diferents farcits i sempre el mateix resultat
la que també queda fantàstica és amb espinacs i formatge de cabre
Sempre dic que la recepta me la vares passar tu
Molts petons
Publica un comentari a l'entrada