diumenge, 15 d’abril de 2012

ARRÒS AMB MOLLS


Casi, casi que no arribo però sembla que podré publicar!!!!La recepta del 15 d'aquest mes va d'arròs i des de que vaig veure la proposta que penso amb ella, però necessitava que em dictessin la recepta!
Aquesta recepta s’ha de fer en cassola de fang ( ha insistit!!!) i per no més de cinc persones ja que les quantitats estan molt ajustades perquè quedi molt bé.( M'ho ha repetit unes quantes vegades).
És una recepta del meu marit que quan s’anima i es posa davant dels fogons fa coses ben bones!

 

ARRÒS AMB MOLLS
Ingredients:
1 k de molls (triar tres o quatre de grans i la resta més petits)
1 l de fumet: pastanaga, porro,ceba,tomàquets,julivert,alls,molls
Sofregit: 1 pebrot verd, 2 alls, 3 tomàquets
1/2 k d’arròs

Fregim els molls grans a la cassola de fang. Separem els caps i les espines i les afegim al brou.
Mentre fem el fumet de peix amb la resta de molls, una pastanaga, un porro, un parell de tomàquets, una ceba, alls i julivert. Sal i pebre. Bullint tot junt no més de 30 minuts. Reservem.
A la cassola fem un sofregit de pebrot verd, alls, tomàquets tot ben petit i confitat. Després afegim les molles dels molls i el mig k d’arròs, el rossegem una miqueta i tirem el fumet tot d’una a foc fort i després el baixem i tapem la cassola uns 15 minuts (provar-ho per mirar com està de sal). Deixem reposar 5 minuts i a menjar !!!
Espero que us agradi !

2 comentaris:

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Guapa!! Aquest arròs és un autèntic luxe! Felicita al teu marit, eh? jejeje
Moltes gràcies per participar, ens has deixat l'enllaç al bloc?!
Petonets
Sandra

anirac ha dit...

quina recepta més interessant! ha de quedar molt gustós amb els molls!