dimarts, 10 d’abril de 2012

BUNYOLS D’ESPÀRRECS







A casa sempre aprofitem les temporades  dels productes que ens dona el camp per fer provisió i menjar d’allò més fresc.Fa uns dies ben aprofitar el dia tan bo que feia per anar a passejar pel camp i collir uns quants espàrrecs. En arribar a casa estava per fer una sopa de verdures, una truita o aquests bunyols que han sigut els guanyadors.
Quan aneu pel camp assegureu-vos que els marges no estiguin tractats amb herbicides i tingueu cura de no trepitjar sembrats ni fer enderrossalls. Pel demés , aprofiteu tot el que ens dona la natura!

BUNYOLS D’ESPÀRRECS
Ingredients:
Espàrrecs verds (de marge)
1 all
1 branqueta de julivert
1 ou
2 cullerades de farina
1 cullerada de Maizena
Sal
1 rajolí de llet
1 culleradeta de llevat en pols
Per fer aquests bunyols que aquí diuen roles s’han de rentar, tallar i bullir els espàrrecs uns 8-10 minuts amb aigua bullint i una mica de sal. Escórrer i reservar.
Fem la pasta dels bunyols barrejant l’ou amb el rajolí de llet, l’all i julivert ben talladets, les farines, el llevat i la sal. Tot ben batut.
Després afegim els espàrrecs i deixem reposar una estoneta la barreja.
En una paella amb oli anem fregint culleradetes de pasta fins que estiguin rossos.

Espero que us agradin!


5 comentaris:

Gemma ha dit...

Quina bona idea, no he fet mai bunyols d'espàrecs de marge! Han de quedar molt gustosos, m'ho apunto pel proper cop, que sempre els acabo fent en truita ;)

coco ha dit...

Ummmmmm, que bona pinta que tenen. Fins i tot jo provare a fer-los.

Eva Flores ha dit...

es veuen ben bons!

Visc a la Cuina ha dit...

Aquesta és una bona proposta per cuinar els espàrrecs, m'apunto a provar la recepta i a anar a buscar-los a bosc!

Trini Altea ha dit...

Ooooooooh que maravilla.....que ricos.

Un saludo