Aquest pastís el vaig veure ja fa uns dies en el bloc de la Comoju el vaig veure tan fàcil de fer i tan atractiu a la vista que no m'ho vaig pensar dues vegades i el vaig fer.
A més a més ja sabeu com m'agraden els pastissos que porten poma!!!
Bé, espero que us agradi i el proveu de fer i així també sorprengueu els vostres!!!
Ingredients:
250 g de farina
2 cullerades de sucre
1 sobre de llevat de forner
½ culleradeta de sal
30 g de mantega pomada
180 ml. de llet tèbia
2/3 pomes a làmines
50 gr. de mantega pomada
Sucre i canyella
Preescalfem el forn a 180º.
Barregem els
ingredients secs, la farina, el sucre, el llevat i la sal. Després afegim la
mantega pomada i la llet tèbia.
Amassem fins
que estigui tot ben barrejat i quedi una massa bona d’estirar.
Deixem reposar
dins un bol fins que augmenti el doble.
Passat el
temps tornem a amassar i estirem la massa.
Anem tallant
tires d’uns 3 cm per anar envoltant el motlle començant des del centre.
Entremig de
les tires anem posant les làmines de poma.
Anem fent
cercles fins acabar la massa i les pomes.
Deixem reposar
uns 30 minuts.
Enfornem amb
el forn calent uns 30 minuts.
Mentre en un
bol barregem els 50 g de sucre i una culleradeta de canyella.
Espero que us
agradi!
6 comentaris:
Què maco i què bo ha de ser!!! ha de ser com un brioche, oi? ho haurem de probar!
Petonets
No està malament, hi ha de ser bo. Un altre per el mes de Juny?
uau, queda preciós i molt vistós.
Recepta directa a pendents.
I la combinació de la poma amb la canyella m'encanta!!
Com diu la Gemma, preciós i molt vistós!!
Els pastissos de poma m'encanten, i fet amb aquesta forma de rosa queda super-original!
Petons
Ale!!! a veure i ho provem i ja em dieu!
Quin pastíd més maco! Te'l copiaré perquè al meu home li encanten els pastissos de poma i aquest es veu tan original! He vist el teu bloc a "Les teves receptes", jo també hi sóc, si vols visitar-me em farà molta il.lusió, em trobes aquí
http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Publica un comentari a l'entrada