Aquest braç de gitano el vaig fer per anar a una calçotada a casa d’uns amics, els Lins que cada any preparen aquest típic dinar de terres catalanes. Els calçots varen ser boníssims i tothom va portar postres per acabar un bon dinar de germanor.
BRAÇ DE GITANO FARCIT DE NATA AMB NOUS I MEL
Ingredients
Braç de gitano
3 ous
100 grs de farina
100 grs de sucre
1 culleradeta de Royal
Farcit
500 ml de nata per muntar
nous i mel
Barrejar els rovells amb el sucre fins que quedi una crema fina, afegir la farina amb el llevat i després les clares muntades a punt de neu.
Posar paper de forn a la safata del forn i escampar la pasta que quedi amb un gruix per tot igual. Enfornar a foc fort 200ºC uns 8-10 minuts.
Just treure’l del forn girar-lo a sobre el marbre i treure-li el paper de forn, tapar-lo amb un drap de cuina per conservar la humitat.
Una vegada freda s’omple amb la nata muntada i les nous que les he barrejat amb mel liquida per donar un punt dolç.
Espero que us agradi!!!
BRAÇ DE GITANO FARCIT DE NATA AMB NOUS I MEL
Ingredients
Braç de gitano
3 ous
100 grs de farina
100 grs de sucre
1 culleradeta de Royal
Farcit
500 ml de nata per muntar
nous i mel
Barrejar els rovells amb el sucre fins que quedi una crema fina, afegir la farina amb el llevat i després les clares muntades a punt de neu.
Posar paper de forn a la safata del forn i escampar la pasta que quedi amb un gruix per tot igual. Enfornar a foc fort 200ºC uns 8-10 minuts.
Just treure’l del forn girar-lo a sobre el marbre i treure-li el paper de forn, tapar-lo amb un drap de cuina per conservar la humitat.
Una vegada freda s’omple amb la nata muntada i les nous que les he barrejat amb mel liquida per donar un punt dolç.
Espero que us agradi!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada