dilluns, 23 de març del 2009

BRAÇ DE GITANO AMB NATA I NOUS AMB MEL



Aquest braç de gitano el vaig fer per anar a una calçotada a casa d’uns amics, els Lins que cada any preparen aquest típic dinar de terres catalanes. Els calçots varen ser boníssims i tothom va portar postres per acabar un bon dinar de germanor.


BRAÇ DE GITANO FARCIT DE NATA AMB NOUS I MEL

Ingredients
Braç de gitano
3 ous
100 grs de farina
100 grs de sucre
1 culleradeta de Royal

Farcit
500 ml de nata per muntar
nous i mel

Barrejar els rovells amb el sucre fins que quedi una crema fina, afegir la farina amb el llevat i després les clares muntades a punt de neu.

Posar paper de forn a la safata del forn i escampar la pasta que quedi amb un gruix per tot igual. Enfornar a foc fort 200ºC uns 8-10 minuts.
Just treure’l del forn girar-lo a sobre el marbre i treure-li el paper de forn, tapar-lo amb un drap de cuina per conservar la humitat.

Una vegada freda s’omple amb la nata muntada i les nous que les he barrejat amb mel liquida per donar un punt dolç.

Espero que us agradi!!!