He celebrat el meu aniversari amb un grup d’amics i per l’ocasió vaig triar aquest braç de gitano que es fa amb formatges i es salat i no dolç.
Espero que us agradi
BRAÇ DE GITANO DE FORMATGE AMB PEBROTS
Ingredients base:
60 gr de formatge fresc (burguitos)
150 ml de nata
4 ous separades les clares dels rovells
200 gr de manxego o Gruyere
3 culleradetes d’herbes (farigola, julivert…)
Sal i pebre
Mantega i parmesà ratllat pel motlle.
Escalfar el forn a 200ºC, folrar una safata de forn amb paper de forn, untar amb mantega i espolsar el Parmesà.
Barrejar el formatge tendre amb la nata fins que quedi fi, afegir els ous a poc a poc i desprès el Manxego ratllat les herbes sal i pebre.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a poc a poc perquè no es baixin.
Posar tota la barreja a la safata fent que quedi una capa d’uns 8-10 mm. Enfornar entre 12-15 minuts.
Tallar un tros de paper d’alumini i posar Parmesà per sobra, quan el braç està cuit es gira a sobra del paper de plata i es treu el paper de forn.
Deixar que es refredi el braç abans d’omplir-lo.
Farcit:
Una llauna de pebrots del piquillo
1 terrina de Philadelphia
Base feta amb Gruyere.
Una vegada freda s’escampa el formatge i a sobre es posen els pebrots, s’enrotlle com els braços de gitano dolços i s’adorna amb formatge o pebrots.
Queda molt bé acompanyat d’una salsa de iogurt amb herbes fresques.
Espero que us agradi!!
Espero que us agradi
BRAÇ DE GITANO DE FORMATGE AMB PEBROTS
Ingredients base:
60 gr de formatge fresc (burguitos)
150 ml de nata
4 ous separades les clares dels rovells
200 gr de manxego o Gruyere
3 culleradetes d’herbes (farigola, julivert…)
Sal i pebre
Mantega i parmesà ratllat pel motlle.
Escalfar el forn a 200ºC, folrar una safata de forn amb paper de forn, untar amb mantega i espolsar el Parmesà.
Barrejar el formatge tendre amb la nata fins que quedi fi, afegir els ous a poc a poc i desprès el Manxego ratllat les herbes sal i pebre.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a poc a poc perquè no es baixin.
Posar tota la barreja a la safata fent que quedi una capa d’uns 8-10 mm. Enfornar entre 12-15 minuts.
Tallar un tros de paper d’alumini i posar Parmesà per sobra, quan el braç està cuit es gira a sobra del paper de plata i es treu el paper de forn.
Deixar que es refredi el braç abans d’omplir-lo.
Farcit:
Una llauna de pebrots del piquillo
1 terrina de Philadelphia
Base feta amb Gruyere.
Una vegada freda s’escampa el formatge i a sobre es posen els pebrots, s’enrotlle com els braços de gitano dolços i s’adorna amb formatge o pebrots.
Queda molt bé acompanyat d’una salsa de iogurt amb herbes fresques.
Espero que us agradi!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada