dissabte, 21 de novembre del 2009

CARAMELS



L'altre dia va caure a les meves mans el llibre "deixa'm cuinar a mi!" de la Maria Enrich i l'Ada Parellada i hi han receptes molt fàcils i bones per fer amb els joves.
I dit i fet em vaig posar a fer uns caramels per endur-me'n a l'excursió en "busca del rovelló perdut" i és que encara aquí la temporada no havia arrencat del tot.



Ingredients:
2 mesures de sucre
1 mesura de mel
Oli
Romaní i llimona


Hem de pintar les safates de fer glaçons amb una mica d'oli.
Desfarem el sucre i la mel i afegirem el romaní tallat molt petit i 30 gotes de suc de llimona.
Posar la barreja a les glaçoneres i esperar que es refredi.
Embolicar cada caramel amb paper de forn o de colors.

Un secret: van quedar boníssims però es que la mel està feta a casa, el romaní collit del jardí i les llimones del nostre hort.

Espero que us agradin!

5 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Genial estimada amiga!!! ideal per fer regals de nadal, oi?

Sílvia A. ha dit...

La veritat és que ja havia pensat que això seria un bon detallet per endur-me a BCN pels Nadals.

Mercè ha dit...

Sílvia, amb productes casolans no m'estranya que fossin boníssims!!!!
Petons!

Sílvia A. ha dit...

són tan fàcils i bons!!!

Xiela ha dit...

Gracies mels emporto.
Deuen ser molt bons.