Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dissabte, 21 de novembre del 2009
CARAMELS
L'altre dia va caure a les meves mans el llibre "deixa'm cuinar a mi!" de la Maria Enrich i l'Ada Parellada i hi han receptes molt fàcils i bones per fer amb els joves.
I dit i fet em vaig posar a fer uns caramels per endur-me'n a l'excursió en "busca del rovelló perdut" i és que encara aquí la temporada no havia arrencat del tot.
Ingredients:
2 mesures de sucre
1 mesura de mel
Oli
Romaní i llimona
Hem de pintar les safates de fer glaçons amb una mica d'oli.
Desfarem el sucre i la mel i afegirem el romaní tallat molt petit i 30 gotes de suc de llimona.
Posar la barreja a les glaçoneres i esperar que es refredi.
Embolicar cada caramel amb paper de forn o de colors.
Un secret: van quedar boníssims però es que la mel està feta a casa, el romaní collit del jardí i les llimones del nostre hort.
Espero que us agradin!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Genial estimada amiga!!! ideal per fer regals de nadal, oi?
La veritat és que ja havia pensat que això seria un bon detallet per endur-me a BCN pels Nadals.
Sílvia, amb productes casolans no m'estranya que fossin boníssims!!!!
Petons!
són tan fàcils i bons!!!
Gracies mels emporto.
Deuen ser molt bons.
Publica un comentari a l'entrada