dijous, 3 de juny del 2010

GALETES DE CANYELLA


Vaig veure la recepta en el bloc Pa amb tomàquet i tot d’una em van cridar l’atenció. A casa els van agradar molt i són molt fàcils de fer i de menjar.



Ingredients:
300 g de farina
2 culleredetes de canyella (jo vaig posar una mica menys)
2 culleredetes de Royal
2 ous
150 g de mantega

Pulveritzar el sucre fins que quedi sucre glas i reservar.
Després barregem els ous amb la mantega fins que quedi tot ben barrejat, afegirem la canyella, la farina,el llevat i el sucre. Millor fer servir les pales amassadores.
Farem una bola i l’embolicarem amb paper film i la reserverem a la nevera 1 hora.
Després l’estirarem i tallarem les galetes amb un talla-pastes.
Enfornar amb el forn calent a 180ª uns 11-12 minuts.


Espero que us agradin!!!

3 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Que ben fetetes t'han quedat, totes tan iguals!! Estàs feta una artista!

Sílvia A. ha dit...

proveu-les que surten molt bones!

Le palais gourmand ha dit...

Ces biscuits semblent délicieux!!