A casa sempre aprofitem les temporades dels productes que ens dona el camp per fer provisió i menjar d’allò més fresc.Fa uns dies ben aprofitar el dia tan bo que feia per anar a passejar pel camp i collir uns quants espàrrecs. En arribar a casa estava per fer una sopa de verdures, una truita o aquests bunyols que han sigut els guanyadors.
Quan aneu pel camp assegureu-vos que els
marges no estiguin tractats amb herbicides i tingueu cura de no trepitjar
sembrats ni fer enderrossalls. Pel demés , aprofiteu tot el que ens dona la
natura!
BUNYOLS D’ESPÀRRECS
Ingredients:
1 all
1 branqueta de julivert
1 ou
2 cullerades de farina
1 cullerada de Maizena
Sal
1 rajolí de llet
1 culleradeta de llevat en pols
Per fer aquests bunyols que aquí diuen roles s’han
de rentar, tallar i bullir els espàrrecs uns 8-10 minuts amb aigua bullint i una
mica de sal. Escórrer i reservar.
Fem la pasta dels bunyols barrejant l’ou amb
el rajolí de llet, l’all i julivert ben talladets, les farines, el llevat i la
sal. Tot ben batut.
Després afegim els espàrrecs i deixem reposar
una estoneta la barreja.
En una paella amb oli anem fregint
culleradetes de pasta fins que estiguin rossos.
5 comentaris:
Quina bona idea, no he fet mai bunyols d'espàrecs de marge! Han de quedar molt gustosos, m'ho apunto pel proper cop, que sempre els acabo fent en truita ;)
Ummmmmm, que bona pinta que tenen. Fins i tot jo provare a fer-los.
es veuen ben bons!
Aquesta és una bona proposta per cuinar els espàrrecs, m'apunto a provar la recepta i a anar a buscar-los a bosc!
Ooooooooh que maravilla.....que ricos.
Un saludo
Publica un comentari a l'entrada