dijous, 28 de maig del 2009

TRUITA DE CARBASSÓ


TRUITA DE CARBASSÓ


Avui m’he decidit a fer una truita de carbassó i ceba amb tot d’ingredients naturals i acabats de collir de l’hort i de les meves gallines.!Com veureu la truita és més groga ja que els ous són de les nostra gallines i només mengen restes i blat d’indi ecològic.


Ingredients
4 ous
1 ceba
1 carbassó
Sal i oli



Netejar el carbassó i tallar-lo a rodanxes fines. Tallar la ceba també primeta i ofegar-ho tot amb una mica d’oli a la paella.
Batre els ous, posar sal i afegir els carbassons cuits i escorreguts.
Fer la truita i menjar-la amb molt de gust.

Espero que us agradi !!!

7 comentaris:

Mercè ha dit...

Sílvia, no hi ha res com menjar els aliments de casa! I no hi ha res, com els ous de les gallines que només mengen blat i restes! Tota la raó! Quin color!!

Rosa ha dit...

Silvia, esta tortilla me encanta, y que razón tienes con lo de poder hacerlo con productos naturales, yo no tengo gallinas, pero si un vecino y suelo comprarle a el los huevos, y ese color que queda ya sea en bizcochos o en tortilla no lo tiene con huevos de granja, y el sabor menos jajajaja.
Un besito

Gemma ha dit...

la truita de carbassó i ceba és la meva preferida, fins i tot més que la típica de patata. I si a més és amb ingredients de casa, encara deu ser més bona. Quina sort que tens!

Sílvia A. ha dit...

Hola a totes: ara que tinc tants carbassons he d'aprofitar i fer receptes amb ells, aixi es que ja penjare alguna altra.
Petons !!!

No tot són postres ha dit...

És veritat això del color dels ous, jo quan vaig al mas d'uns tiets i n'agafo sempre noto que són més ataronjats i en segons quins plats es nota molt, a més el gust... Si es té ocasió val la pena.

Celes ha dit...

Bonissims!!!! M'encanta aquesta truita..

Besos

enjordipares@gmail.com ha dit...

Hey! molt bé aquesta truiteta, tu!
m'agrada molt i quins ous!!!

Moltes gràcies per aquest regal, em sembla que a partir d'ara em faré fan d'aquest bloc, i qui sap potser penjo alguna recepta prest!

Gra`cies!!!