Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dijous, 8 d’octubre del 2009
ARRÒS AMB ESPÀRRECS, TOMÀQUETS CIREROL I OLI ESPECIAT
Ingredients:
Arròs basmati
Espàrrecs de marge
Tomàquets cirerol
Gambes pelades
Oli especiat
Bullir l'arròs amb aigua bullent 10 minuts. Reservar
Els espàrrecs aquí a Menorca els anem a collir nosaltres mateixos i són més prims que els que venen, així és que passant-los una mica per la paella ja tenim prou (si volem que quedin cruixents) o bullint-los 5 minuts.Sofregir una mica les gambes.
Tallar els tomàquets cirerol per la mitat o deixar-los sencers.
Barrejar tots els ingredients i amanir amb oli especiat.
Oli especiat
1 botella d'oli verge
2 guindilles
Romaní
Farigola
2 alls
Posar els ingredients dins l'oli i deixar macerar mínim 2 setmanes abans de fer.lo servir.
Espero que us agradi!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada