dijous, 8 d’octubre de 2009

ARRÒS AMB ESPÀRRECS, TOMÀQUETS CIREROL I OLI ESPECIAT





Ingredients:

Arròs basmati
Espàrrecs de marge
Tomàquets cirerol
Gambes pelades
Oli especiat

Bullir l'arròs amb aigua bullent 10 minuts. Reservar
Els espàrrecs aquí a Menorca els anem a collir nosaltres mateixos i són més prims que els que venen, així és que passant-los una mica per la paella ja tenim prou (si volem que quedin cruixents) o bullint-los 5 minuts.Sofregir una mica les gambes.
Tallar els tomàquets cirerol per la mitat o deixar-los sencers.
Barrejar tots els ingredients i amanir amb oli especiat.

Oli especiat
1 botella d'oli verge
2 guindilles
Romaní
Farigola
2 alls

Posar els ingredients dins l'oli i deixar macerar mínim 2 setmanes abans de fer.lo servir.

Espero que us agradi!!!