dimecres, 14 d’octubre de 2009

BAVAROIS DE LLIMONA



INGREDIENTS:
4 llimones
500grs de nata
4 fulles de gelatina

Hidratar les fulles de gelatina amb una mica d'aigua.
Exprimir les llimones i reservar el suc, que després escalfaren per barrejar amb la gelatina hidratada.
Montar la nata fins que tingui consistència i barrejar amb el suc de les llimones una vegada estigui fred.
Posar en un motlle de plum-cake i deixar quallar mínim dues hores. (aquest pastís és millor fer-lo d'un dia per l'altre)
Adornar segons gustos.
Espero que us agradi!!!

9 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

súper refrescant i moooolt bo! petons.

Gemma ha dit...

M'encanten aquests pastissos frescs i àcids, entren molt bé.
No poses gens de sucre?

Sílvia A. ha dit...

Hola Gemma: no li vaig posar ja que la nata crec que ja és prou dolça i les llimones eren de casa i sabia que eren bones.

Celes ha dit...

Tiene que estar rico, riquisimo..Te lo copio.

Bsss

Vanesuky ha dit...

Que refrescant!Té que estar boníssim!!!
I mira que es veu facilet. Anotada queda.

Petonets preciosa.

Vanesuky.

ANNAFS ha dit...

Que fàcil de fer... i segur que queda molt i molt bo. La faré ben aviat.
ptns.

Josepb. ha dit...

Sílvia; -Cuinar és senzill- Has jugat amb ventatge... les llimones són de casa teva... per tant bo de debó.¡¡ Que vaigi de gust Sílvia¡¡. Josepb -menja de bacallà-

Mercè ha dit...

Sílvia, una bavarois deliciosa!!
Aquesta és de les receptes que sol agradar a tothom! :)
Petons!

Sílvia A. ha dit...

Fàcil de fer i bona. Tot un gust!!!