Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dimecres, 14 d’octubre del 2009
BAVAROIS DE LLIMONA
INGREDIENTS:
4 llimones
500grs de nata
4 fulles de gelatina
Hidratar les fulles de gelatina amb una mica d'aigua.
Exprimir les llimones i reservar el suc, que després escalfaren per barrejar amb la gelatina hidratada.
Montar la nata fins que tingui consistència i barrejar amb el suc de les llimones una vegada estigui fred.
Posar en un motlle de plum-cake i deixar quallar mínim dues hores. (aquest pastís és millor fer-lo d'un dia per l'altre)
Adornar segons gustos.
Espero que us agradi!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
9 comentaris:
súper refrescant i moooolt bo! petons.
M'encanten aquests pastissos frescs i àcids, entren molt bé.
No poses gens de sucre?
Hola Gemma: no li vaig posar ja que la nata crec que ja és prou dolça i les llimones eren de casa i sabia que eren bones.
Tiene que estar rico, riquisimo..Te lo copio.
Bsss
Que refrescant!Té que estar boníssim!!!
I mira que es veu facilet. Anotada queda.
Petonets preciosa.
Vanesuky.
Que fàcil de fer... i segur que queda molt i molt bo. La faré ben aviat.
ptns.
Sílvia; -Cuinar és senzill- Has jugat amb ventatge... les llimones són de casa teva... per tant bo de debó.¡¡ Que vaigi de gust Sílvia¡¡. Josepb -menja de bacallà-
Sílvia, una bavarois deliciosa!!
Aquesta és de les receptes que sol agradar a tothom! :)
Petons!
Fàcil de fer i bona. Tot un gust!!!
Publica un comentari a l'entrada