Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dijous, 23 de desembre del 2010
PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE
Buscant pastissos per poder deixar fets pel dia de Nit vella vaig veure aquest d’El Cullerot Festuc i amb va semblar tant fàcil i bo de fer que la mateixa nit el presentava als amics per aconseguir l’aprovació per fer-lo per Cap d’any.
Vaig canviar el pa de pessic per melindros i així no tenia que encendre ni el forn i amb un no res el vaig tenir fet.
Els hi va agradar i ja en tinc un en el congelador que esperarà una setmaneta per poder-lo provar.
Les fotos no fan justicia!
Gràcies Cullerot Festuc!!!!!!!
Us passo la recepta igual que l’original, l’únic canvi és el pa de pessic per melindros.
PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE
Ingredients:
Melindros per folrar el motlle
250 g de xocolata negra de cobertura
500 ml de nata per montar
100 ml de llet
300 g de formatge philadelphia
75 g de sucre
10 ml de cointreau, brandy…
2 sobres de cuajada Royal
1.Reservar una mica de llet per desfer els sobres de cuallada.
2.Posar a bullir la nata, la resta de la llet i el sucre.
3.Afegir la xocolata a trossos fins que es desfaci i el formatge.
4.Afegir el cointreau i la cuallada dissolta amb la llet.
5.Deixar bullir uns 3 minuts. Retirar del foc.
6.Posar la base en un motlle desmotllable. Abocar la preparació anterior i deixar refredar. Guardar a la nevera.
Per fer la crema amb la Thermomix: triturar la xocolata a v. 5-7-9. Afegir la resta d'ingredients i programar: 15' - T.100 - V. 4.
Espero que us agradi!!!
dimecres, 22 de desembre del 2010
RECEPTA PER SER FELIÇ
Aquesta recepta és per fer a diari, costa una mica però els resultats finals valen la pena.
Ingredients:
4 tasses d'AMOR
2 tasses de LLEIALTAT
3 tasses d'OBLIT D'UN MATEIX
2 tasses d'AMISTAT
5 cullerades d'ESPERANÇA
2 cullerades de TENDRESA
4 parts de FE
1 Tona de RIALLES
S'agafa l'AMOR i la LLEIALTAT i es barregen bé amb la FE.
Després s'hi afegeix la TENDRESA, la BONDAT i la COMPRENSIÓ.
S'amaneix amb l'AMISTAT i l'ESPERANÇA i s'hi tira força ALEGRIA.
Finalment es cou amb un raig de sol.
Monasterio de Santa Paula de Sevilla.
Espero que durant tot l'any la tingueu present!
BONES FESTES A TOTHOM!
Ingredients:
4 tasses d'AMOR
2 tasses de LLEIALTAT
3 tasses d'OBLIT D'UN MATEIX
2 tasses d'AMISTAT
5 cullerades d'ESPERANÇA
2 cullerades de TENDRESA
4 parts de FE
1 Tona de RIALLES
S'agafa l'AMOR i la LLEIALTAT i es barregen bé amb la FE.
Després s'hi afegeix la TENDRESA, la BONDAT i la COMPRENSIÓ.
S'amaneix amb l'AMISTAT i l'ESPERANÇA i s'hi tira força ALEGRIA.
Finalment es cou amb un raig de sol.
Monasterio de Santa Paula de Sevilla.
Espero que durant tot l'any la tingueu present!
BONES FESTES A TOTHOM!
dissabte, 18 de desembre del 2010
FLAM DE TURRÓ DE XIXONA
Aquesta recepta la vaig veure al bloc " Recetas thermomix" i ràpidament la vaig posar en pràctica ja que els flams agraden molt a casa i a més a més vem anar a buscar bolets i venia tot el grup a dinar (sense programar-ho????) i abans de partir com vaig veure que era tant fàcil i ràpida de fer, abans de sortir de casa ja estava fet i a la nevera!
Ingredients:
1 litre de llet sencera
1 rajola de torró de Xixona
1 rovell d'ou
1 sobre de Flam royal
Caramel líquid per al motlle
Posem al got de la Th 1 / 2 litre de llet, el torró i el rovell d’ou. Programem 5 minuts, 90 º, velocitat 4.
En acabar apartem a un bol i reservem.
Sense rentar el got, posem l'altre 1 / 2 litre de llet, amb el sobre de Flam i barregem 10 segons a velocitat 5. Tornem a programar 5 minuts, 90 º, velocitat 4.
Aboquem la barreja anterior reservada sobre aquesta i barregem bé 20 segons, velocitat 6. Programem 1 minut 90 º C, velocitat 4.
Caramel•litzem el motlle i deixem refredar, ficant a la nevera unes 4 hores perquè qualli bé.
Espero que us agradi!
dilluns, 6 de desembre del 2010
GOTETS DE CAMEMBERT I GAMBES
Aquesta recepta la vaig veure en el bloc " Cocina Varoma" que a la vegada la va treure del bloc " Cuina d'Ara", em va semblar molt fàcil de fer i a la vegada una presentació que sorprenia. Jo vaig canviar els llagostins per gambes i vaig posar més formatge.
Apunteu-la pels Nadals!!!
Ingredients
125 ml de llet
125 ml de nata lleugera
1/2 capsa de formatge camembert
Sal i pebre
1 gamba per gotet
Clara d'ou
Kikos triturats
Posem la llet, la nata, el formatge la sal i el pebre en el got de la thermomix i triturem 15 segons en vel. 6.
Després es cou 7 minuts a 80º i vel. 5. Es reparteix aquest líquid en els gotets i reservem.
Netegem el got i triturem els kikos. Batem la clara d'ou i passem les gambes per la clara i després pels kikos i fregim amb oli ben calent.
Una vegada freds els punxem amb un escuradents i els posem de través a sobre el got.
Espero que us agradin!
Subscriure's a:
Missatges (Atom)