I encara que fa caloreta, al menys per aquestes terres insulars, no us ve de gust un postre refrescant, fàcil de fer, que el pots preparar el dia abans... Tot avantatges!!!
És un postre delicat, suau al gust i amb una textura que es fon a la boca.
Proveu-ho i ja em direu!
Pastís de llimona
És un postre delicat, suau al gust i amb una textura que es fon a la boca.
Proveu-ho i ja em direu!
Pastís de llimona
Ingredients:
1 paquet de galetes
125 g de mantega
300 g de formatge en crema tipus Philadelphia
600 g de nata per muntar
150 ml de llet
100 g de sucre
2 sobres de gelatina de llimona
200 ml d’aigua
1 pell de llimona
Per preparar la base, triturem les galetes i
les barregem amb la mantega fosa. Escampem el preparat de galetes a la base
d’un motlle desemmotllable i el posem a la nevera mentre preparem el farcit.
En un bol posem el formatge, la nata, la llet,el sucre i la ratlladura de la pell de la llimona (opcional) i ho batem amb el
minipimer.
Escalfem els 200 ml d’aigua per poder
dissoldre la gelatina de llimona i deixem que baixi una mica la temperatura.
Quan està temperat es barreja amb la
preparació anterior de formatge i nata i ho posem en el motlle.
Deixem que qualli bé dins de la nevera, sempre millor un dia per
l’altre.
Si no hem afegit la pell de la llimona
anteriorment en el farcit la utilitzarem per adornar la superfície del pastís.
Passem un ganivet per tot el voltant del
motlle, desemmotllem i servim.