Per fi torno a publicar! Han sigut uns mesos (i continuen) una mica moguts però he tret una miqueta de temps i he preparat aquest pastís que no necessita forn.
Fa temps el vaig veure per internet, bé, una cosa semblant perquè el que recordo és que es feia amb galetes i caramels de toffe i jo he volgut fer jo mateixa la llet cuita i en lloc de galetes trobo que queda més esponjós amb melindros.
La veritat és que és molt fàcil de fer i que es conserva uns quants dies sense problemes.
PASTÍS DE XOCOLATA I LLET CUITA
Ingredients:
1 bossa de melindros
1 pot de llet condensada gran
2 tauletes de xocolata negre
1 tauleta de xocolata amb llet
Preparem tots els ingredients.
Per començar hem de coure la llet condensada a l'olla a pressió uns 30 minuts perquè es converteixi en "dulce de leche". Millor fer-ho el dia abans perquè en el moment de fer-la servir estigui freda.
Desfem dues tauletes de xocolata negre i una amb llet al bany maria.
Folrem un motlle de plum-cake amb paper de forn.
Posem una capa de xocolata desfeta i esperem a que s'endureixi una mica, a sobre una capa de melindros, després una capa de llet condensada cuita, una capa de melindros, una de llet condensada i una de melindros, acabant amb una de xocolata desfeta. Deixem que reposi i s'endureixi la xocolata.
Una vegada format el pastís el desemmotllem i amb la resta de xocolata o si volem xocolata més forta fem una cobertura.
Esperem a que torni forta la xocolata, adornem i servim.
Espero que us agradi!