Ara que les maduixes estan per tot arreu que millor que aprofitar-les?
Ingredients:
500 g de maduixes
400 g de nata per muntar
160 g de sucre
suc de llimona
100 ml de llet
5 fulls de gelatina
300 g de melindros
Comencem preparant una bavaresa de maduixes netejant uns 400 g de maduixes, deixant-les netes en un bol amb una mica de sucre i suc de llimona. Deixem reposar uns 30 minuts. Després triturar-ho amb el minipimer.
Posem la gelatina amb aigua freda uns 10-15 minuts.
Escalfem la llet i li afegim la gelatina perquè es desfaci.
Barregem el pure de maduixes, la llet i el sucre que ens faltava i ho posem a refredar dins un bol amb aigua freda i alguns glaçons.
En un motlle posem un paper de forn al fons i el mullem d'aigua i posem la barreja preparada i deixem refredar a la nevera d'un dia per l'altre.
A l'endema desemmotllem i envoltem amb els melindros i decorem amb la resta de maduixes i un bon llaç vermell!
Espero que us agradi!