Amb aquest pastís, una amanida i un bon postre tenim un dinar de luxe per anar fer el dia pel camp i quan tornes a casa el dinar ja està fet!
PASTÍS DE PEIX
400 g de lluç congelat
200 ml de nata per cuinar
100 ml de tomàquet fregit
2 llesques de pa de motlle
5 ous
Sal, pebre i fulla de llorer
Maionesa verda: maionesa amb julivert.
Encenem el forn a 180º
Escaldem el peix una vegada descongelat. El
posem en una olla just tapat d’aigua amb una fulla de llorer, sal i pebre. Coem
5 minuts i deixem tapat uns altres 5 minuts.
Mentre, en un bol posem els altres ingredients
i quan el peix ja s’ha refredat, l’afegim i triturem tot junt amb el minipimer.
Corregim de sal i pebre.
En un motlle de plum-cake folrem el fons amb
paper de forn i posem la preparació anterior.
Coem en el forn (no fa falta al bany maria)
uns 30-35 minuts (dalt i baix amb ventilador). Si es cou una mica més ràpid de
la part de dalt es tapa amb paper d’alumini i continuem coent.