La meva filla tenia un
desitg, volia llet condensada cuita! I perquè no se la mengés a cullerades vaig
fer aquest braç de gitano i així també el varem poder compartir amb els amics.
Braç de gitano
125 g
de sucre
125 g de farina
4 ous
1 culleradeta de Royal
Raspadura de llimona
1 pot de llet condensada
El dia abans, bullim la llet condensada (sense
obrir el pot) amb l’olla a pressió durant uns 20 minuts ( ha d’estar cuita però
fàcil d’escampar). Reservem.
Per fer el pa de pessic: en un bol hem de
barrejar els ous sencers amb el sucre fins que quedi una crema esponjosa,
llavors afegir la raspadura de llimona.
Després afegim la farina i el llevat tot
passat pel sedàs, remenem una mica fins incorporar-ho tot bé.
A la safata del forn, posem paper per coure i
escampem la pasta del pa de pessic. S’ha de coure uns 8 minuts a foc fort. Una
vegada fet el girem a sobre d’un altre paper de forn i l’emboliquem fent el pa
de pessic.
Una vegada fred,
desemboliquem el braç de gitano i el farcim amb la llet condensada cuita.
Finalment, l’empolsimem
amb sucre llustre.
Espero que us
agradi!