Avui una coca que ja tinc penjada en el bloc
però a la que li he fet una modificació (afegir cacau) i he enfornat amb el meu
nou motlle de bund cake. Per la xarxa hi ha nombrosos bund cake a quin millor, però jo de moment
volia estrenar el motlle, veure com anava i poc a poc arriscar-me amb altres
receptes. A més a més molts d’aquests pastissos porten molta mantega i no volia
afegir més greixos al pastís!
COCA DE TARONJA I XOCOLATA
Ingredients:
1 taronja
3 ous
1 iogurt
250 g de sucre
250 g de farina
100 g d’oli
1 sobre de llevat Royal
30 g de cacau
Jo la vaig fer amb la Thermomix, però es pot
fer amb el minipimer barrejant-ho tot junt.
Posar
en el got de la thermomix el sucre, la taronja a trossos (ben rentada) i els
ous, programar 3 minuts a 37º i velocitat 5.
Després afegim el iogurt, i l’oli per
barrejar-ho tot a velocitat 2 i mig.
Finalment s’afegeix la farina i el llevat
durant 15 segons a la mateixa velocitat, acabant de barrejar-ho amb l’espàtula.
Separem la massa en dues parts més o menys
iguals i a una afegim el cacau i barregem molt bé.
Posem la primera massa en el motlle de bund
cake i després posem la massa amb el cacau i amb una cullera barregem les
masses com si féssim un dibuix.
Enfornar amb el forn calent a 180º uns 30
minuts a sobre de la reixeta perquè passi la calor pel forat del motlle.