Una recepta
molt fàcil de fer i de menjar perquè amb
dues mossegades ja te l’has menjada!
La veritat és
que últimament estic experimentant receptes amb la pasta de les empanadilles La
Cocinera i us sorprendríeu de les coses que es poden fer!
Poc a poc,
tant jo com la meva filla i la seva amiga en el seu bloc “Per fer muetes” anireu veient
receptes amb aquesta pasta.
TARTALETES
DE PORROS
Ingredients:
1 paquet d’empanadilles
La Cocinera
3 porros
50 g de
mantega
200 ml de nata
3 ous
75 g d’emmental
ratllat
sal i pebre
Encenem el
forn a 180ª aproximadament.
Piquem els
porros i els ofeguem amb la mantega. Una vegada cuits afegim la nata, els ous
batuts i el formatge emmental.
Folrem
motlles metàl·lics amb les empanadilles deixant el paper que porten.
Omplim els
motlles i enfornem uns 15 minuts.
Espero que us agradin!