dimecres, 27 d’agost del 2014

TARTALETES DE PORROS

Una recepta molt fàcil de fer  i de menjar perquè amb dues mossegades ja te l’has menjada!
La veritat és que últimament estic experimentant receptes amb la pasta de les empanadilles La Cocinera i us sorprendríeu de les coses que es poden fer!
Poc a poc, tant jo com la meva filla i la seva amiga en el seu bloc “Per fer muetes” anireu veient receptes amb aquesta pasta.











TARTALETES DE PORROS

Ingredients:
1 paquet d’empanadilles La Cocinera
3 porros
50 g de mantega
200 ml de nata
3 ous
75 g d’emmental ratllat
sal i pebre

Encenem el forn a 180ª aproximadament.
Piquem els porros i els ofeguem amb la mantega. Una vegada cuits afegim la nata, els ous batuts i el formatge emmental.
Folrem motlles metàl·lics amb les empanadilles deixant el paper que porten.
Omplim els motlles i enfornem uns 15 minuts.






Espero que us agradin!

dimecres, 20 d’agost del 2014

COCA DE PINYONS I CABELL D’ANGEL (FACILÍSSIMA)

Ufff primer de tot ja torno a estar operativa!!! han estat uns mesos de molts de canvis, de poques ganes de fer feina, de que m'ho donessin tot fet, moltes mandres però....Ja he tornat a entrar a la cuina!!! I el primer que em venia de gust fer era aquesta coca de pinyons que vaig provar per les festes de Sant Joan i que va fer una amiga meva i va portar a un dels tants dinars, sopars i berenetes que fem aquests dies.
La vaig trobar tan bona de fer i tan bona de menjar que a la primera oportunitat que he tingut de fer-la, en cinc minuts estava al forn.
Espero que us agradi tant com va agradar per casa, i tant com va agradar la de la meva amiga a tots els amics!!!

COCA DE PINYONS I CABELL D’ANGEL (FACILÍSSIMA)



Ingredients:
2 làmines de pasta de full
1 pot de cabell d’àngel
100 g de pinyons
sucre llustre
1 ou

Escalfem el forn a dalt i baix i ventilador a 200ºC
En una safata de forn amb paper de forn estirem una làmina de pasta de full, a sobre posem el cabell d’àngel ben escampat i a sobre posem l’altre làmina de pasta de full, ajuntem totes les voreres i punxem tota la  superfície de la coca fins arribar a la làmina de sota.
Pintem amb ou batut i enfornem fins que veiem que s’enrosseix.
Retirem un momentet del forn, pintem amb l’ou batut i escampem els pinyons.
Tornem a enfornar fins que estigui ben rossa!
Una vegada freda empolsimem amb sucre llustre.

Espero que us agradi!