I avui per continuar amb els esmorzars casolans una coca casolana, de casa, d'aquelles fetes amb amor i que també podem menjar una tarda de pluja, amb una infusió o un cafè amb llet, o una llet de civada amb cereals tipus Eko. Quina cosa més bona acompanyada d'un bon llibre i música de fons... que més volem!!!
També aprofito aquesta entrada per felicitar a tots els Miquels, Gabriels i Rafels que tinc al meu voltant!!!
Ingredients:
100 de farina integral
100 g de farina
150 de sucre moreno
2 ous
5 g de llevat en pols
1 cc de sucre vainillat
4 cullerades soperes de llet de civada
3 cullerades soperes d'aigua
3 cullerades soperes d'oli suau
Escalfar el forn a 180ºC
En un bol barrejarem el sucre moreno, el sucre vainillat i els ous.
Després afegirem la llet de civada, l'aigua, l'oli i tornem a barrejar fins que estigui tot ben homogeni.
Finalment afegim les dues farines juntament amb el llevat i barregem fins formar una massa lligada.
Ho posem en un motlle amb paper de forn i enfornem uns 20 minuts a 180ºC
Espero que per la seva senzillesa us agradi!