I avui una coca típica d’aquestes terres
menorquines! Queda molt bona i els nens els hi crida molt l’atenció el color
dels préssecs i la seva dolçor. A més a més es pot fer durant tot l’any ja que
sempre hi ha llaunes en els super!!! jajaja Proveu-la i ja em direu!
COCA DOLÇA AMB PRESSECS
Ingredients:
180 g de llet
150 g de sucre
60 g de llevat de Forner
80 g de mantega
40 g de seu (llard)
2 ous
300 g de farina normal
300 g de farina de força
1 llauna de préssecs amb almívar
Escalfem el forn a 160º
Per fer la coca posarem la llet i el sucre en
el got de la thermomix i programarem 2 minuts a 37º i velocitat 5.
Després afegim el llevat, la mantega, el seu i
els ous i ho barregem 15 segons a velocitat 4.
Després afegim la farina normal i barregem 15
segons a velocitat 5.
Després afegim la farina de força i
programem 2 minuts a velocitat “espiga”.
Deixar pujar dins el got.
Una vegada ha pujat la traiem i l’estirem a
sobre una safata del forn i la deixem pujar sense presa ja que així queda molt
esponjosa. Quan ja ha pujat posem els trossos de préssec amb almívar i
l’enfornem amb el forn calent uns 25
minuts.
Empolsimem amb sucre llustre.