La recepte la vaig treure d'internet però malauradament no recordo exactament d'on i a més se que vaig fer canvis en la quantitat de sucre i formatge.¨
És un pastís molt fàcil de fer i que en treure'l del forn sembla com un flam i quan refreda agafa consistència.
Ingredients:
600 g de formatge tipus Philadelphia
300 ml de nata
180 g de sucre
4 ous
1 cullerada de farina
Escalfar el forn a 200º
A mà o a màquina barregem el formatge amb el sucre. Després anem afegint els ous d'un a un fins que estiguin ben integrats. Finalment afegim la nata i la cullerada de farina tamisada.
Posem tota la barreja en un motlle desenmotllable que haurem folrat amb paper de forn.
Enfornem a 200º uns 40 minuts amb temperatura dalt i baix.
Una vegada passat el temps treiem el pastís del forn i tindrà textura de flam que a mesura que es vagi refredant agafarà la consistència de pastís de formatge.
Espero que us agradi!